2019. július 21. vasárnap, 09:05:52 

Cégtörténet

A Fehér Hattyú Textiltisztító Szalon története 2004-ben kezdődött.

2004 áprilisában pályázatot nyújtottunk be a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Program ( GVOP) támogatási rendszeréhez egy korszerű, európai uniós követelményeknek megfelelő textiltisztító szalon kialakításához.. Pályázatunk sikeres volt, mely eredményeként egy legújabb generációs gépekkel felszerelt textiltisztító szalont nyitottunk 2005 májusában.
A projekt neve:” Korszerű mosó- és vegytisztító üzem kialakítása a kereslet kielégítésére”
Kedvezményezett: HÓDLAND Bt. 5540 Szarvas, Körös u 6/4.
A projekt az Európai unió és a Magyar Köztársaság Kormányának társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu) által kiírt pályázat segítségével valósult meg. A pályázati támogatást a hazai költségvetési előirányzatból és az Európai Regionális Fejlesztési alapból finanszírozták.

 

Európa itt épül

 

A legmodernebb tárgyi és kvalifikált személyi feltételek lehetővé tették hogy magas színvonalú, valódi szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére mind a textiltisztítás, mind a tisztítást kiegészítő szolgáltatások területén.
2009-re a megnőtt igények miatt bővítenünk kellett gépparkunkat és fejleszteni információs technológiai rendszerünket, mely megvalósításához pályázatot adtunk be az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez. Ez a pályázatunk is eredményes volt, támogatásra érdemesnek ítélték.  
2009 végére befejeztük gépparkunk bővítését és információs technológia-fejlesztésünket, mely része honlapunk is.
A projekt neve: „Textiltisztító üzem bővítése, korszerűsítése, új igények felkeltésére, kielégítésére”
Kedvezményezett: HÓDLAND Bt. 5540 Szarvas, Körös u 6/4.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásval, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósult meg, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.(www.magzrt.hu) közreműködésével.

2010-ben folytattuk kapacitásnövelő beruházásainkat. Kihasználva a kínálkozó lehetőséget a gépvásárlásokhoz ismét Európai Uniós támogatást pályáztunk meg, sikerrel. Az új gépekkel a mosodai kapacitásunkat megkétszereztük.
A projekt neve: „Mosodai technológia fejlesztése, kapacitás bővítése”
Kedvezményezett: HÓDLAND Bt. 5540 Szarvas Körös u. 6/4.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósult meg.
 

 

Új Magyarország Fejlesztési Terv

 

A Fehér Hattyú Textiltisztító Szalon az Ön megbízható partnere

Önért vagyunk, állunk rendelkezésére

email Új Magyarország Fejlesztési Terv Európa itt épül Látogatói statisztika

a weboldal utoljára 2018. március 31-én lett frissítve

Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát. Részletek.