2019. július 21. vasárnap, 08:58:53 

Vegytisztítás

A textilnek lelke van, ápoljuk!
 

Ezt a szolgáltatást korszerű, computer vezérelésű,környezet kímélő, zárt rendszerben, perklór-etilénnel dolgozó, vegytisztító géppel végezzük.
A vegytisztítást száraz tisztításnak is szokták nevezni, mivel a vegytisztítógépből tisztán kikerülő ruha száraz, nem nedves, mint a mosás után.
Általában ezt a tisztítási módszert alkalmazzuk a felsőruházati termékek (öltönyök,szövetkabátok, szövetnadrágok, kosztümök, gyapjú termékek, alkalmi ruhák, stb.) és a lakástextilek (sötétítő függönyök, ágytakarók, bútorhuzatok) tisztítása  során, amennyiben az azt előállító cégek is ezt ajánlják a textil KRESZ révén.
Ezek a termékek a víz és a sulykoló hatás következtében elveszíthetik tartásukat, rugalmasságukat, állagukat, filcesedhetnek, megváltoztathatják méreteiket, ezért javallt ezeknél a textilkímélőbb vegytisztítás.
A gépi tisztítás előtt az esetleges foltokat célirányosan megválasztott folttisztító szerekkel kezeljük.
A tiszta, foltmentes ruhaneműt vasalás után szépítő finishelésnek vetjük alá.
A göböket, bolyhokat eltávolítjuk, a textília felületét - amennyiben olyan jellegű az anyag - lazára bolyhosítjuk, a gyapjú kelméket gőzkefével újjáélesztjük.
A nadrágokba az élt vasalópréssel rögzítjük, mely ennek hatására tartósabb lesz, mintha csak vasalnánk bele.
A megújított ruhákat viselésre kész állapotban adjuk át.
Esetenként előfordul, hogy a gombok nem tűrik a vegytisztítást. Ilyenkor a gépi kezelés előtt leszedjük azokat, de kiadás előtt minden esetben visszavarrjuk.
Szalonunkból vállfára téve, védőfóliával borított csomagolásban vihetik el kedves darabjaikat megrendelőink.

A Fehér Hattyú Textiltisztító Szalon az Ön megbízható partnere

Önért vagyunk, állunk rendelkezésére

email Új Magyarország Fejlesztési Terv Európa itt épül Látogatói statisztika

a weboldal utoljára 2018. március 31-én lett frissítve

Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát. Részletek.